Volledig scherm
Hulpdiensten bij de dronken man. © Joop Verstraaten

Man blijkt niet onwel maar stomdronken

GROESBEEK – Zowel een ambulance als een politieauto kwam maandag in Groesbeek op een melding af dat er op De Meent een man onwel was geworden. Ter plaatse troffen politiemannen en ambulancepersoneel een man liggend tussen geparkeerde auto's aan. Hij was niet onwel geworden, maar stomdronken. 

De man had zo diep in het glaasje gekeken dat hij nergens meer van af wist. De politie kon hem niet wakker krijgen en hij bleek zijn behoefte in zijn broek te hebben gedaan. 

Bij zijn val had de man een flinke deuk veroorzaakt in een geparkeerde auto. De politie heeft hem overgebracht naar het bureau in Nijmegen waar hij ter ontnuchtering werd ingesloten. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Dit moet je weten als je auto is uitgebrand
    PREMIUM
    Vijf vragen over

    Dit moet je weten als je auto is uitgebrand

    NIJMEGEN - Liefst zeven auto’s gingen in de nacht van maandag op dinsdag in vlammen op in Nijmegen. Het is zeker niet de enige plaats die de laatste tijd geteisterd wordt door autobranden. Ook in Grave, Culemborg, Ede en Arnhem zijn de laatste weken meerdere wagens uitgebrand die vermoedelijk waren aangestoken. Wat moet je verzekeringstechnisch doen na zo'n brand? En neemt het aantal autobranden echt zo toe in de regio? De Gelderlander zet het op een rij.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen