Volledig scherm
Hulpdiensten bij de dronken man. © Joop Verstraaten

Man blijkt niet onwel maar stomdronken

GROESBEEK – Zowel een ambulance als een politieauto kwam maandag in Groesbeek op een melding af dat er op De Meent een man onwel was geworden. Ter plaatse troffen politiemannen en ambulancepersoneel een man liggend tussen geparkeerde auto's aan. Hij was niet onwel geworden, maar stomdronken. 

De man had zo diep in het glaasje gekeken dat hij nergens meer van af wist. De politie kon hem niet wakker krijgen en hij bleek zijn behoefte in zijn broek te hebben gedaan. 

Bij zijn val had de man een flinke deuk veroorzaakt in een geparkeerde auto. De politie heeft hem overgebracht naar het bureau in Nijmegen waar hij ter ontnuchtering werd ingesloten. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Molenhoeks Makkie: ‘geen makkie, wel heel mooi’

    Molenhoeks Makkie: ‘geen makkie, wel heel mooi’

    MOLENHOEK - Na een luid kanonschot - een verwijzing naar de 444-jarige herdenking van de Slag op de Mookerhei - startten zondagochtend zo’n 1250 lopers tussen 6 en 89 jaar hun cross over de hei. Vanaf de sfeervolle markt, met vendeliers, muzikanten en figuranten in kledij van weleer, ging het de stille Mokerschans op. ,,Een killer”, volgens initiatiefnemer Arthur Hofstad. ,,Het Makkie is dan ook niet bepaald een makkie, maar wel erg mooi.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen