Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Man opgepakt die binnendringt in woning van ex in Nijmegen

NIJMEGEN - Een man die is binnengedrongen in de woning van zijn ex in Nijmegen, is afgelopen nacht opgepakt door de politie. De verdachte brak in bij de woning aan de Parelmoervlinderstraat in de wijk Hatertse Hei en richtte er vernielingen aan. 

De ex van de man was inmiddels de woning ontvlucht. Agenten kregen de melding aan het begin van de nachtdienst. Zij vonden de man vervolgens in de woning en konden hem daar aanhouden. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Dagboeken uit frontstad Nijmegen: 'Dodelijk getroffen, enkele meters van de schuilplaats'
    PREMIUM
    Ooggetuigen van de oorlog

    Dagboeken uit frontstad Nijmegen: 'Dodelijk getroffen, enkele meters van de schuil­plaats'

    Eindelijk lijkt het uur van de bevrijding aangebroken. Op deze stralende ochtend van zondag de 17de september gaan de mensen naar de kerken. Sommige mannen aarzelen uit angst opgepakt te worden. Rond half elf beginnen gerichte bombardementen op Duitse stellingen. Aan het begin van de middag springen de Amerikaanse parachutisten boven Groesbeek uit de vliegtuigen. De Duitsers trekken zich terug in het centrum. De Nijmegenaren wachten gespannen af. Er heerst een gevoel van euforie.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen