Volledig scherm

Meerdere kamers onbewoonbaar na brand in complex Johannes Vijghstraat

NIJMEGEN - In een pand aan de Johannes Vijghstraat in Nijmegen is woensdagavond brand uitgebroken. Door rookschade moeten meerdere bewoners de nacht elders doorbrengen. 

Even voor 19.30 uur kwam bij de brandweer de melding binnen dat er een brand woedde in een wooncomplex aan de Johannes Vijghstraat. De brandweer is met onder meer een hoogwerker ter plaatse gegaan. Volgens de website nieuwsuitnijmegen.nl bleken er bij controle door de brandweer geen mensen meer in het complex aanwezig. De brand zou beperkt zijn gebleven tot een kamer op de eerste verdieping. Door rook- en waterschade zouden meerdere kamers op de eerste en tweede verdieping onbewoonbaar zijn geraakt.

De brandweer doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Omstreden poster Grijze Wolven weg uit ‘Turks stemlokaal’ in Nijmegen: ‘Puur toeval’
    PREMIUM

    Omstreden poster Grijze Wolven weg uit ‘Turks stemlokaal’ in Nijmegen: ‘Puur toeval’

    NIJMEGEN - Het portret van Alparslan Türkeş, voormalig leider van de Turks-nationalistische beweging de Grijze Wolven, hangt niet meer in het stembureau aan de Nijmeegse Citroenvlinderstraat. Dat zegt Serkan Gedik, voorzitter van het Turks Cultureel Centrum, het gebouw waarin het stemlokaal zich bevindt. Een toevallige samenloop van omstandigheden die niets te maken heeft met de verkiezingen voor de Provinciale Staten, benadrukt Gedik: ,,We hebben de ruimte onlangs opnieuw geverfd.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen