Volledig scherm
Er wordt onderhoud aan bomen geplaagd vanaf maandag. Archieffoto Getty Images © Getty Images/iStockphoto

Mogelijke verkeershinder Groesbeek

GROESBEEK - Staatsbosbeheer start maandag 15 januari met het onderhoud van bomen langs diverse hoofdwegen in Groesbeek. Hierdoor kan tijdelijk hinder voor het verkeer ontstaan. 

Het gaat om de Heumensebaan, Mooksebaan, Bisseltsebaan tussen het Zwaantje en klein Amerika, Knapheideweg en Dominee Visserlaan. Tijdens inspectie is gebleken dat onderhoud nodig is, bijvoorbeeld vanwege dood hout. Ook zal de aannemer (Kuppen boomverzorging) enkele onveilige bomen kappen.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Molenhoeks Makkie: ‘geen makkie, wel heel mooi’

    Molenhoeks Makkie: ‘geen makkie, wel heel mooi’

    MOLENHOEK - Na een luid kanonschot - een verwijzing naar de 444-jarige herdenking van de Slag op de Mookerhei - startten zondagochtend zo’n 1250 lopers tussen 6 en 89 jaar hun cross over de hei. Vanaf de sfeervolle markt, met vendeliers, muzikanten en figuranten in kledij van weleer, ging het de stille Mokerschans op. ,,Een killer”, volgens initiatiefnemer Arthur Hofstad. ,,Het Makkie is dan ook niet bepaald een makkie, maar wel erg mooi.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen