NEC-supporter René van den Heuvel kreeg zittend in zijn scootmobiel een klap met de wapenstok van een agent na de wedstrijd NEC - Roda JC.
Volledig scherm
PREMIUM
NEC-supporter René van den Heuvel kreeg zittend in zijn scootmobiel een klap met de wapenstok van een agent na de wedstrijd NEC - Roda JC. © Paul Rapp

NEC-fan René heeft aangifte gedaan tegen ME’er: ‘Als ze met een knuppeltje willen spelen gaan ze maar bij een honkbalclub’

NIJMEGEN - NEC-supporter René van den Heuvel (55) heeft onlangs aangifte gedaan van mishandeling door een ME’er. Van den Heuvel is een van de supporters die klappen kregen na de wedstrijd van de Nijmeegse club tegen Roda JC eind mei. 

0 reacties

  1. Doorgaan van Tributeparty bij de Wolfsberg nog steeds onzeker: ‘We weten nog niet waar we aan toe zijn’
    PREMIUM

    Doorgaan van Tributepar­ty bij de Wolfsberg nog steeds onzeker: ‘We weten nog niet waar we aan toe zijn’

    GROESBEEK - Meerdaagse festivals gaan deze zomer definitief niet door, maakte het kabinet maandag bekend. Maar de organisatie van de traditionele Tributeparty van de Wolfsberg in Groesbeek weet nog steeds niet waar ze aan toe is. Voor zaterdag 21 en zondag 22 augustus zijn er in totaal inmiddels 5500 tickets verkocht voor de party, maar het is twijfelachtig of ze allemaal terecht kunnen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen