Beeld van de speciale testdag zaterdag op de Millingse Sint Martinusschool. Leerlinge Fiene Daals wordt samen met zo’n vijftig anderen in de gymzaal gecheckt op corona.
Volledig scherm
Beeld van de speciale testdag zaterdag op de Millingse Sint Martinusschool. Leerlinge Fiene Daals wordt samen met zo’n vijftig anderen in de gymzaal gecheckt op corona. © Paul Rapp

Nieuwe besmettingen op Millingse basisschool; groep moet langer in quarantaine

MILLINGEN - Opnieuw blijken leerlingen van de Millingse Sint Martinusschool besmet geraakt met het coronavirus. Het gaat om twee scholieren uit dezelfde groep 7. Die klas zat al in quarantaine nadat bij een kind vorige week Covid-19 was vastgesteld.

 1. De grande dame van de Berg en Dalse VVD stopt ermee: ‘Het is lang genoeg geweest’
  PREMIUM

  De grande dame van de Berg en Dalse VVD stopt ermee: ‘Het is lang genoeg geweest’

  GROESBEEK - Ze is de nestor van de Berg en Dalse gemeenteraad. Mechteld ten Doesschate is sinds 1982 het boegbeeld van de VVD in eerst de vroedschap van Groesbeek en, na de gemeentelijke herindeling in 2015, in die van Berg en Dal. Maar de grande dame van de Berg en Dalse politiek gaat er een punt achter zetten: ze is niet meer beschikbaar voor de liberale lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Ploumen: Rutte heeft nog niet gewerkt aan herstel van het vertrouwen
  Play

  Ploumen: Rutte heeft nog niet gewerkt aan herstel van het vertrouwen

 2. Politie zoekt overvallers die stel met baby mishandelden
  Play

  Politie zoekt overval­lers die stel met baby mishandel­den