Volledig scherm
Navarone tijdens een eerdere uitzending van The voice of Holland. © rtl the voice of holland

Nijmeegse Collin Hoeve en band Navarone zijn door naar volgende ronde van The voice of Holland

NIJMEGEN - Singer-songwriter Collin Hoeve en de band Navarone, allebei uit Nijmegen, zijn er vrijdagavond in geslaagd om door te gaan naar de volgende ronde van het tv-programma The voice of Holland. 

Hoeve nam het tijdens de battles op tegen de 23-jarige singer-songwriter Laura Beekman (23). De twee werden na hun optreden door coaches Waylon, Anouk, Ali B. en Lil Kleine getipt om samen te gaan werken. Maar zelf hadden de talenten uit het team van rapper Jorik Scholten (Lil Kleine) daar absoluut geen trek in.

Navarone vertelde vandaag dat ,,we eigenlijk niks te verliezen hebben” bij verlies. ,,En als we wél doorgaan? Dan is dat een hele mooie kans om te peilen hoe rock bij een mainstream publiek valt.’’ 

De winnaar van The Voice krijgt een platencontract aangeboden, 50.000 euro en een videoclip die wordt opgenomen in Zuid-Afrika.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. PREMIUM
    Bij de politierechter

    Agent racist noemen en vergelij­ken met nazi's pikt de rechter niet

    Het is een uur of elf 's avonds wanneer meneer B. (48) op 25 augustus 2017 op het station in Zwolle aankomt. Hij heeft een uurtje de tijd om de laatste trein te halen en besluit de buurt wat te verkennen. Daarbij stuit de Nijmegenaar op twee agenten die hem om zijn legitimatie vragen. Volgens B. spreken ze hem op onbeschofte wijze aan door hem onder andere meteen te tutoyeren. Etnisch profileren omdat hij uit Suriname komt, zo vermoedt hij. Hij voelt zich behandeld als een crimineel en beschuldigt de agenten van racisme, waarop aanhouding volgt.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen