Volledig scherm
© Grenzeloos Verliefd

Nijmeegse Guido reist af naar New York voor de liefde

NIJMEGEN - In het tv-programma Grenzeloos verliefd is vanavond te zien hoe de Nijmeegse Guido (31)  naar de Verenigde Staten afreist voor zijn Colombiaanse liefde.

Die Colombiaanse liefde kwam hij tegen op Tinder toen hij in 2014 werkte als voetbalcoach in Amerika. De vonk sloeg niet meteen over, dat gebeurde pas in 2016 toen Diana (30) naar Nederland kwam om Guido op te zoeken. Het was toen zo gezellig dat er werd besloten om twee weken op vakantie te gaan naar Portugal. Daar is de ware 'Tindervlam' overgesprongen volgens Guido. 

Een lange afstandsrelatie was niet zo hun ding, dus reist Guido weer terug naar New York. Als hij een baan vindt als voetbalcoach in New Jersey moet hij wel zijn eigen appartement inruilen en trekt hij in bij Diana en haar Colombiaanse familie. 

In het programma is te zien hoe de Nijmegenaar aan het Amerikaanse en het Colombiaanse leven moet wennen. Maar voor de liefde, heeft hij veel over.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Nijmegenaar van het Jaar wordt een vrouw

    Nijmege­naar van het Jaar wordt een vrouw

    NIJMEGEN - De Nijmegenaar van het Jaar wordt in ieder geval een vrouw. Van de eerdere rij met vijf kandidaten zijn er nog drie over. En dat zijn allemaal vrouwen. Het gaat om weervrouw Margot Ribberink die zich helemaal voor het klimaat gaat inzetten, Linda van Aken die zich 60 uur per week bezig houdt met eenzaamheid en armoedebestrijding als voorzitter van de Vincentiusvereniging en Maria van den Muijsenbergh, drijvende kracht achter de Stichting Wereld Vrouwenhuis.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen