Volledig scherm
© Grenzeloos Verliefd

Nijmeegse Guido reist af naar New York voor de liefde

NIJMEGEN - In het tv-programma Grenzeloos verliefd is vanavond te zien hoe de Nijmeegse Guido (31)  naar de Verenigde Staten afreist voor zijn Colombiaanse liefde.

Die Colombiaanse liefde kwam hij tegen op Tinder toen hij in 2014 werkte als voetbalcoach in Amerika. De vonk sloeg niet meteen over, dat gebeurde pas in 2016 toen Diana (30) naar Nederland kwam om Guido op te zoeken. Het was toen zo gezellig dat er werd besloten om twee weken op vakantie te gaan naar Portugal. Daar is de ware 'Tindervlam' overgesprongen volgens Guido. 

Een lange afstandsrelatie was niet zo hun ding, dus reist Guido weer terug naar New York. Als hij een baan vindt als voetbalcoach in New Jersey moet hij wel zijn eigen appartement inruilen en trekt hij in bij Diana en haar Colombiaanse familie. 

In het programma is te zien hoe de Nijmegenaar aan het Amerikaanse en het Colombiaanse leven moet wennen. Maar voor de liefde, heeft hij veel over.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Molenhoeks Makkie: ‘geen makkie, wel heel mooi’

    Molenhoeks Makkie: ‘geen makkie, wel heel mooi’

    MOLENHOEK - Na een luid kanonschot - een verwijzing naar de 444-jarige herdenking van de Slag op de Mookerhei - startten zondagochtend zo’n 1250 lopers tussen 6 en 89 jaar hun cross over de hei. Vanaf de sfeervolle markt, met vendeliers, muzikanten en figuranten in kledij van weleer, ging het de stille Mokerschans op. ,,Een killer”, volgens initiatiefnemer Arthur Hofstad. ,,Het Makkie is dan ook niet bepaald een makkie, maar wel erg mooi.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen