Nijmegen en de rest vieren de nineties in het Goffertpark

VIDEONIJMEGEN - Acts als Gigi D’Agostino, Toybox, Dune. Paul Elstak en Charly Lownoise & Mental Theo zetten deze zaterdag in de zwoele zon het Nijmeegse Goffertpark op stelten.  Zo’n 30.000 mensen zijn afgekomen op het festival We love the 90's.

De zeer dansbare feestmuziek uit de jaren negentig blijkt generaties te overleven. Jonge twintigers tot eind zestigers swingen en hakken voor het hoofdpodium en in de feesttent. 

Een enkeling is zelfs honderden kilometers komen rijden om, bijvoorbeeld, D’Agostino weer eens aan het werk te zien, de Italiaanse DJ die met L’amour toujours een wereldhit scoorde. Hij treedt in de avond op, wanneer helden als Elstak en C&M Music Factory het publiek allang hebben opgezweept. Charly Lownoise & bMental Theo sluiten de avond af.

Volledig scherm
Mental Theo en Charly Lownoise © David van Haren
Volledig scherm
24-08-2019: We Love the 90s in het Goffertpark in NIjmegen tijdens het optreden van Gigi D'Agostino. © David van Haren
Volledig scherm
Danseressen tijdens de show van Paul Elstak. © DG
Volledig scherm
Paul Elstak krijgt de Goffertwei met gemak aan het springen. © DG
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Elf Nijmeegse voetbalclubs in twee jaar tijd rookvrij
    PREMIUM

    Elf Nijmeegse voetbal­clubs in twee jaar tijd rookvrij

    NIJMEGEN - Elf Nijmeegse voetbalclubs worden rookvrij. Dat gaat in twee etappes. Dit seizoen mag er al niet meer gerookt worden op zaterdag, als de jeugdelftallen spelen. In het seizoen 2020/2021 maken de elf clubs, waaronder Hatert, Orion, DVOL en Union, hun sportaccommodatie helemaal rookvrij. De betrokken verenigingen houden zaterdag een actie om spelers, ouders en clubvrijwilligers erop te wijzen dat ze de sigaret in de ban doen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen