Bij een steekpartij op 14 september voor het station in Cuijk is een 19-jarige jongen zwaargewond geraakt. Een 17-jarige Nijmegenaar zit vast voor de steekpartij. Zijn voorarrest is met dertig dagen verlengd.
Volledig scherm
Bij een steekpartij op 14 september voor het station in Cuijk is een 19-jarige jongen zwaargewond geraakt. Een 17-jarige Nijmegenaar zit vast voor de steekpartij. Zijn voorarrest is met dertig dagen verlengd. © SK-Media

Nijmegenaar (17) die Cuijkenaar neerstak op station blijft 30 dagen langer in de cel

CUIJK - De 17-jarige Nijmegenaar die wordt verdacht van betrokkenheid bij een steekincident op het Stationsplein in Cuijk op 14 september, blijft dertig dagen langer in voorarrest. Eerder werd zijn gevangenhouding al met veertien dagen verlengd.

  1. Ze waren op zoek naar iets geelzwarts, desnoods naar een paar wespen
    PREMIUM
    column marcel rözer

    Ze waren op zoek naar iets geelzwarts, desnoods naar een paar wespen

    In een poging te duiden, dit verhaaltje. Zondagmiddag kreeg ik een appje: ‘Arnhem dood’, plus drie (rood‐zwart‐groene) hartjes. De afzender studeert medicijnen en is onderdeel van een voetbalteam waarvan ik trainer/coach ben. Dat achteloze zinnetje over zijn studie staat er om u mee te nemen in de gedachtegang dat veel jonge mannen van allerlei pluimage opgefokt waren, afgelopen zondag. Maar waarom?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen