Linda van Aken werd vorig jaar uitgeroepen tot Nijmegenaar van het Jaar 2018 tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Nijmegen.
Volledig scherm
Linda van Aken werd vorig jaar uitgeroepen tot Nijmegenaar van het Jaar 2018 tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Nijmegen. © Archieffoto Paul Rapp

Nog vijf kandidaten in de race voor titel ‘Nijmegenaar van het jaar 2019’

NIJMEGEN - Twee mannen en drie vrouwen zijn nog in de race voor de titel  ‘Nijmegenaar van het jaar  2019’, een jaarlijkse verkiezing. De vijf genomineerden zijn: Bart Janssen, Inge Nuijten, Qader Shafiq, Nadï van de Watering en Rosalie van Woezik. 

  1. Bruls: Keuze tussen korte, hevige lockdown of lange winter vol stevige maatregelen
    PREMIUM

    Bruls: Keuze tussen korte, hevige lockdown of lange winter vol stevige maatrege­len

    Het kabinet praat vandaag opnieuw over de aanpak van het coronavirus. Ook RIVM-baas Jaap van Dissel, directeur Kim Putters van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) en Hubert Bruls, voorzitter van het Veiligheidsberaad schuiven aan. Volgens Bruls bekijkt het kabinet of het de hele winter door strenge coronamaatregelen wil houden of gedurende enkele weken een harde lockdown in wil stellen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement