Volledig scherm
PREMIUM
MikMak in Nijmegen. © Bert Beelen

Nuchter plezier van koks en bediening in restaurant MikMak werkt aanstekelijk

over de tongEen half jaar zit Eetbar MikMak aan de horecastraat Kelfkensbos in Nijmegen. Daar is genoeg keuze, dus een eigen smoel is hier wel belangrijk.

MikMak kookt een driegangenmenu waarbij je bij iedere gang gerechtjes van de kaart krijgt die je kunt delen. Bij dit menu zit brood met sausjes vooraf en ook de friet en salade bij het hoofdgerecht horen erbij.

Losse gerechten bestellen kan ook. De kaart biedt de keuze uit starters en vlees (vijf gerechten), vega (vijf gerechten) en vis (vijf gerechten). De bijgerechten (salade, friet of nasi goreng) zijn voor 3 euro bij te bestellen.

Wie voor Eetbar MikMak staat, pal tegenover parkeergarage Kelfkensbos, overziet niet de grootte van het pand. Maar na het terras komt een restaurant, dan een gedeelte dat hoger ligt langs de bar en dan nog eens een flinke binnentuin. We kiezen voor een plek met zicht op de bar en open keuken.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Nijmegen