Volledig scherm
PREMIUM
Floor Jansen knalt in Doornroosje met haar stem én maakt er ingetogen emoties mee los. © ANP

Oordoppen thuis en tissues mee: Floor Jansen betovert Doornroosje

Een grootheid in de metal was Floor Jansen al jaren, maar via 'Beste Zangers' bereikte ze het grote publiek. Gisteravond stond ze in Doornroosje.

'Uitverkocht. M'n allereerste soloshow. Wat een begin'', zegt Floor Jansen tegen het tot de nok toe gevulde Doornroosje na een aftrap uit het haar vertrouwde metalvat.

Maar daar blijft het deze avond vanzelfsprekend niet bij. Daar is zeker een deel van het gemêleerde publiek ook niet voor gekomen. Dat is betoverd door de Floor die ze van het tv-programma Beste Zangers kennen. Waarin ze zich het één na het andere lied en genre eigen maakte alsof ze nooit anders had gedaan. 

Quote

En nu ze zelf Strong weer zingt, breekt de stem van Jansen ook en vloeit er een traan

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Burgemeester Bruls doet illegaal gok-café in Lindenholt per direct op slot
    PREMIUM

    Burgemees­ter Bruls doet illegaal gok-café in Lindenholt per direct op slot

    NIJMEGEN - De eigenaar van pizzeria-shoarma Da Christian in het Nijmeegse stadsdeel Lindenholt moet per direct stoppen met een illegaal gok-café in een aangrenzend pand. Dat heeft burgemeester Bruls besloten. Hij past bestuursdwang toe en eist dat de eigenaar acuut alle ingangen naar dat pand voor publiek afsluit. Als hij dat niet zelf doet, dan laat de gemeente dat doen; alle kosten worden dan op de eigenaar verhaald.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen