De Sunset March zal dit jaar in het weekend van 20 september zeer sober zijn om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.
Volledig scherm
De Sunset March zal dit jaar in het weekend van 20 september zeer sober zijn om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. © Sunset March

Organisatie Sunset March: dringend verzoek niet te komen wegens virus

NIJMEGEN - De herdenkingsmars Sunset March wordt komend weekend, exact 76 jaar nadat Amerikaanse militairen de Waal overstaken, zeer sober gehouden. De organisatie verzoekt iedereen dringend om weg te blijven om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

  1. Bruls: Keuze tussen korte, hevige lockdown of lange winter vol stevige maatregelen
    PREMIUM

    Bruls: Keuze tussen korte, hevige lockdown of lange winter vol stevige maatrege­len

    Het kabinet praat vandaag opnieuw over de aanpak van het coronavirus. Ook RIVM-baas Jaap van Dissel, directeur Kim Putters van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) en Hubert Bruls, voorzitter van het Veiligheidsberaad schuiven aan. Volgens Bruls bekijkt het kabinet of het de hele winter door strenge coronamaatregelen wil houden of gedurende enkele weken een harde lockdown in wil stellen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement