De vier windmolens van Windpark Nijmegen-Betuwe langs de A15 krijgen binnenkort gezelschap van 11.000 zonnepanelen van Zonnepark De Grift.
Volledig scherm
PREMIUM
De vier windmolens van Windpark Nijmegen-Betuwe langs de A15 krijgen binnenkort gezelschap van 11.000 zonnepanelen van Zonnepark De Grift. © Huismerk Energie

Particulieren hebben dubbele belangstelling voor investering in Zonnepark De Grift

NIJMEGEN - Energiecoöperatie WPN heeft ruim voldoende particulieren gevonden om te investeren in Zonnepark De Grift. Zo’n 650 particulieren leggen nu samen 510.000 euro in, verdeeld over 10.200 participaties van 50 euro. Ze hadden echter belangstelling voor het dubbele, 20.000 participaties, goed voor 1 miljoen euro.

0 reacties

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen