Pizzabezorgers slachtoffer van overvallers in Nijmeegse wijk Heseveld

NIJMEGEN - Een pizzabezorger van New York Pizza is donderdagavond op de Hendrik de Keijserstraat in Nijmegen beroofd door twee mannen. Volgens de politie zijn de daders tussen de 20 en 25 jaar oud en hadden zij dikke winterjassen aan.

Wat er is buitgemaakt, is niet bekend. Na de beroving vluchtten de daders te voet in de richting van de Simon Stevinstraat.

Ongeveer een uur voor de beroving probeerden drie in het zwart geklede mannen een pizzabezorger van Domino's te beroven in de nabijgelegen Jacob van Campenstraat. Dat is niet gelukt.

Volledig scherm
Foto ter illustratie. © anp
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. De hamvraag bij Nijmeegs vrachtwagenbedrijf: was er nu wiet of niet?

  De hamvraag bij Nijmeegs vrachtwa­gen­be­drijf: was er nu wiet of niet?

  NIJMEGEN - ,,Machteloos. Het is zó oneerlijk.’’ Nijmegenaar Wim Kersten zoekt naar de juiste woorden, vecht meermaals tegen zijn tranen. De dikke wallen onder zijn ogen verraden een gebrek aan substantiële nachtrust. Niet alleen heeft een brand zijn familiebedrijf Korendal Trucks vorige week volledig in de as gelegd, de politie heeft vier trailers die door het vuur waren gespaard, een dag later alsnog vernietigd. Reden: ze waren bestemd voor hennepkweek. Een politiewoordvoerder: ,,Dat onderzoeken we nu, maar alles wijst daarop.’’
 2. Burgemeester Bruls in Katowice op de bres voor stad als ‘aanjager aanpak klimaatverandering’
  PREMIUM

  Burgemees­ter Bruls in Katowice op de bres voor stad als ‘aanjager aanpak klimaatver­an­de­ring’

  NIJMEGEN - Steden moeten in Europa dé aanjagers worden bij de aanpak van klimaatverandering. Die boodschap verkondigde Nijmeegs burgemeester Hubert Bruls vanavond persoonlijk tijdens de wereldklimaattop in het Poolse Katowice. Hij deed dat voor vertegenwoordigers van de Europese Commissie en de Verenigde Naties. Deze ‘call for action’ lanceerde Nijmegen in november met 21 andere (voormalige) Groene Hoofdsteden.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen