Volledig scherm
Een print van de DAR-afvalkalender voor een adres in Beek. © thed maas

Polderbreed wil afvalkalender in Berg en Dal weer huis-aan-huis op papier

OOIJ - De politieke partij Polderbreed uit Berg en Dal wil dat er weer een afvalkalender van de DAR op papier komt. 'Dat zal een hoop onrust wegnemen bij de inwoners, vooral onze ouderen'.

De DAR is gestopt met de papieren afvalkalender huis-aan-huis te bezorgen. Je kunt er wel eentje aanvragen of je kunt de kalender online inzien. In de eerste weken van het jaar ging het prompt mis, met de nodige commotie tot gevolg.  

‘Als je met de computer overweg kunt, is de afvalkalender te printen. Sommigen krijgen dan alleen de maand januari, andere krijgen soms de hele kalender. Momenteel krijg je alleen januari, waardoor mensen weer naar de DAR moeten bellen. Is het gezien alle kosten die gemaakt moeten worden niet beter de afvalkalender gewoon weer huis-aan-huis te bezorgen?’, aldus een schriftelijke vraag van Polderbreed aan burgemeester en wethouders van Berg en Dal.     

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Nijmegen