PolderPop Leuth, klein maar fijn

VideoLEUTH – Rond 22.00 uur zaterdagavond waren er dik 100 bezoekers op PolderPop, het kleinschalige popfestival in het polderdorpje Leuth, dat dit weekend voor de 29e keer plaatsvindt.

Volledig scherm
Mattanja Joy Bradley. Foto David van Haren © David van Haren

Het plein naast schuttersgebouw De Vriendkring was daarmee gezellig gevuld. Er werd gedanst, de muziek was gevarieerd en het geluid was niet extreem. Met bands als Guy Verlinde & The Mighty Gators, het 8-koppige uit België afkomstige Evil Empire Orchestra (soul-jazz) en The Etta James Experience - een ode aan Etta James, de in 2012 overleden ‘grand lady of soul’ - en de blueszangers Mattanja Joy Bradley was er voor elke liefhebber wel wat te genieten.

Volledig scherm
Zondagmiddag was het al vroeg redelijke belangstelling. Foto DG © Thed Maas

Zondag gaat PolderPop om 13.00 uur verder met bands als Smoking Alaska (melancholische Indië en alternatieve rock), August, Handsome Johnny, Pyro, Raw Flowers, Miller & the Tone Machine (Achterhoekse soul) en We Are Hunters (winnaar van de Roos van Nijmegen 2018).

Volledig scherm
Mooi shirt. Foto David van Haren De Gelderlander DG REGIO FOTO LEUTH © David van Haren
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Nijmegen