In de rij voor de coronaprikbus in Groesbeek. Links ondersteunt een vader haar angstige dochter.
Volledig scherm
PREMIUM
In de rij voor de coronaprikbus in Groesbeek. Links ondersteunt een vader haar angstige dochter. © Joop Verstraaten

‘Recorddrukte’ bij prikbus in Groesbeek: vaccins raakten op

GROESBEEK – Het was woensdag onverwacht druk bij de GGD Prikbus die op het marktterrein van Groesbeek stond opgesteld. Zonder afspraak konden mensen uit de wijde omgeving daar een vaccin laten zetten tegen het coronavirus. Op een bepaald moment waren zelfs de Janssen-vaccins helemaal op en moesten er dertig extra spuiten bij de GGD in Nijmegen gehaald worden.

1 reactie

 • M Waarhold

  2 jaar geleden
  Als je mensen niet wettelijk iets kan verplichten, dan doe je het onder maatschappelijke druk en door dwingen anders mag je nergens meer in. Zo werkt het niet. En een ieder die die achter de regering en de Corona schuilt en gevaccineerd is, accepteert dat maar. Onze moraalridders slikken het gewoon. Ik ben gevaccineerd maar ben pertinent tegen een bewijs van inenting of wat dan ook. Het zorgt voor de spagaat in de samenleving en als je dat normaal vind, klopt er iets niet. Iets met apartheid etc
 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's
  8

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.