René Waas bij zijn beëdiging als raadslid voor de VVD. Binnenkort wordt hij wethouder.
Volledig scherm
René Waas bij zijn beëdiging als raadslid voor de VVD. Binnenkort wordt hij wethouder. © Theo Peeters

René Waas wordt maandag wethouder Heumen

MALDEN - VVD-raadslid René Waas wordt komende maandag benoemd als wethouder van de gemeente Heumen.  Het ministerie van Justitie heeft laten weten dat zijn Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is afgegeven en per post onderweg is.

0 reacties

 1. VVD twijfelt niet aan integriteit van kandidaat-wethouder zonder juiste VOG
  PREMIUM

  VVD twijfelt niet aan integri­teit van kandidaat-wethouder zonder juiste VOG

  MALDEN - Vlak voor zijn installatie, afgelopen donderdag, bleek dat VVD-raadslid René Waas nog niet kan beginnen als wethouder van de gemeente Heumen, omdat hij opnieuw een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moest aanvragen. Dit om zeker te weten dat hij sinds oktober 2017 niets fout heeft gedaan. Toen kreeg hij immers al een VOG, ondanks een eerdere veroordeling voor valsheid in geschrifte. De VVD twijfelt daarom niet aan zijn integriteit.
 2. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's
  10

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.