Volledig scherm
Een deel van de vangst van de politie aan de Breedeweg in Groesbeek. © GinoPress B.V.

Ruim 900 hennepplanten gevonden in voormalige Rabobank in Groesbeek

updateGROESBEEK - In een pand aan de Breedeweg in Groesbeek, waar eerder een filiaal van de Rabobank zat, zijn zondagavond meer dan 900 hennepplanten ontdekt door de politie. Vooralsnog is niemand aangehouden.

Agenten gingen een kijkje nemen aan de Breedeweg na enkele tips. Vanwege de stalen deuren in het pand hadden zij de nodige moeite om binnen te komen. De brandweer werd ingeschakeld om de deuren te openen en was volgens een ooggetuige zeker een uur bezig met die klus.

Bij binnenkomst stuitte de politie op zeker 900 hennepplanten. Netbeheerder Liander sloot de stroom af in het gebouw, waarna een gespecialiseerd bedrijf de planten kon opruimen.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Irakees (19) had seks met Syrisch meisje (15) en moet mogelijk cel in voor ontucht

    Irakees (19) had seks met Syrisch meisje (15) en moet mogelijk cel in voor ontucht

    NIJMEGEN - Een beetje naïef, maar vooral ook dramatisch, verliepen het leven en de liefde voor een Syrisch meisje van 16 afgelopen anderhalf jaar in Nijmegen. In een jaar tijd vluchtte ze uit haar land, scheidden haar ouders, werd ze verliefd én zwanger, en raakte ze haar zwangerschap én haar vriendje kwijt. Als de rechtbank ook vindt dat de relatie ontucht opleverde, is het dramafilmscenario compleet. De officier van justitie eiste 15 maanden cel.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen