Uitserveren van een lasagna van FoodForCare (een dochter van Maison van den Boer) in het Radboudumc in Nijmegen. Archieffoto.
Volledig scherm
PREMIUM
Uitserveren van een lasagna van FoodForCare (een dochter van Maison van den Boer) in het Radboudumc in Nijmegen. Archieffoto. © Flip Franssen

Schuldeisers vragen faillissement aan van Maison van den Boer; cateraar van Nijmeegs ziekenhuis

Drie schuldeisers van Maison van den Boer in Veghel vragen het faillissement aan van de geplaagde cateraargigant. De drie crediteuren zeggen nog geld van de Veghelse onderneming tegoed te hebben en willen dat met deze faillissementsaanvraag alsnog zien te krijgen. 

1 reactie

 • oneliner

  3 jaar geleden
  Van heerlijke  Veghelse thee moppen, naar een bittere Veghelse thee flop.Jammer, maar ik mis die Veghelse moppen al ruim 50 jaar!
 1. Groot aantal restzetels in bestuur Waterschap Limburg: ‘We hebben een les geleerd’

  Groot aantal restzetels in bestuur Waterschap Limburg: ‘We hebben een les geleerd’

  Van de verkiesbare 26 zetels bij het Waterschap Limburg zijn er veertien direct verkozen, en twaalf via restzetels. Dat bleek vrijdagmiddag bij de presentatie van de einduitslag van de verkiezingen voor het bestuur van het schap. De definitieve uitslag liep vertraging op omdat er tienduizenden stemmen verkeerd leken te zijn toegekend. Dat kwam onder meer door softwareproblemen en door menselijke fouten. Een hertelling van de stemmen is echter volgens het Centraal Stembureau niet nodig.
  Mook en Middelaar

In samenwerking met indebuurt Nijmegen