Volledig scherm
Foto van de politiesite van de vermiste man Dariusz Kloska. . © Politie

Spullen vermiste man uit Oss gevonden in Nijmeegse wijk

NIJMEGEN - Hoe komen de spullen van een man uit Oss die al sinds juni vermist wordt, terecht in de Nijmeegse wijk Heseveld. Die vraag probeert de politie Nijmegen-Zuid te beantwoorden. Natuurlijk ook om de vermiste Dariusz Kloska te vinden. 

Zijn spullen werden onlangs aangetroffen in de struiken in de Seringenstraat in Heseveld. Kloska staat al sinds 5 juni als vermist op de politiesite. Zijn familie maakt zich volgens de politie ernstige zorgen maar heeft geen idee waar de man zich ophoudt. 

De man uit Oss had zich op die 5 juni moeten melden voor een controle in het ziekenhuis in Arnhem. Hij werd voor het laatst door getuigen gezien op het moment dat hij in de trein van Oss naar Arnhem onderweg was. 

Volgens de politie was de man op dat moment erg slecht ter been doordat hij zijn rechterbeen in het gips had. Ook was de man verward. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Als profvoetballer was hij onoverwinnelijk, nu strijdt Hent tegen dementie
    PREMIUM

    Als profvoet­bal­ler was hij onoverwin­ne­lijk, nu strijdt Hent tegen dementie

    NIJMEGEN - Mooi beeld. Vader Hent en zoon Freek Kornelis liggen in tegenovergestelde richting languit op het voetbalveld. Ze kijken in het niets omhoog, hun hoofden naast elkaar. Freek die de emotionele woorden spreekt: ,,Als profvoetballer was mijn vader onoverwinnelijk. Hij stopte elke aanvaller en won vele wedstrijden. Tot hij zijn grootste tegenstander tegenkwam: dementie. Deze strijd is helaas nog niet te winnen.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen