Winkelcentrum Malden.
Volledig scherm
PREMIUM
Winkelcentrum Malden. © Theo Peeters

Steeds meer winkels staan leeg, maar niet in Malden: wat is het geheim van dit centrum?

MALDEN - Online shoppen trekt de winkelstraten leeg. De ene na de andere winkelruimte is verlaten. Zo niet in Malden. Het winkelcentrum daar barst haast uit zijn voegen. Hoe kan dat?  

0 reacties

 1. NEC’er Cissoko akkoord met Toulouse

  NEC’er Cissoko akkoord met Toulouse

  Ibrahim Cissoko verruilt NEC definitief voor FC Toulouse. De 20-jarige buitenspeler heeft een principeakkoord bereikt met de club uit de Franse Ligue 1 en winnaar van de nationale beker. Met de transfer is naar verluidt ruim 2,5 miljoen euro gemoeid. NEC bevestigt het vertrek van Cissoko, die vorig seizoen officieel debuteerde in de hoofdmacht van de Nijmeegse eredivisionist. Afgelopen seizoen kwam hij tot 26 optredens, voornamelijk als invaller. Voor hoeveel jaar Cissoko tekent bij Toulouse is onbekend.
  Nijmegen
 2. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's
  13

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.