Volledig scherm
Stefanie Litjens, de nieuwe Wijnkoningin van Groesbeek. © René Pennock

Stefanie Litjens is Groesbeeks nieuwe Wijnkoningin

GROESBEEK - Op het Oogstfeest in Groesbeek is zondagmiddag de Nijmeegse Stefanie Litjens als de nieuwe Wijnkoningin gepresenteerd. 

De 29-jarige Litjens studeert bedrijfskunde aan de HAN, werkt bij café de Mug en is receptioniste en gastvrouw in de skyboxen van NEC. Ze studeerde Hospitality and Tourism aan de Universiteit van Aruba. 

Lintjens volgt Bernadette Bilderbeek uit Druten op. Bilderbeek blijft wel aan om toekomstige wijnkoninginnen te coachen. De Wijnkoningin is tijdens alle activiteiten van de Nederlandse Wijn Feesten present en zal het komende jaar als een heuse ambassadrice wijndorp Groesbeek promoten.

De Nederlandse Wijn Feesten worden vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 september in het centrum van Groesbeek gehouden. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Dagboeken uit frontstad Nijmegen: 'Dodelijk getroffen, enkele meters van de schuilplaats'
    PREMIUM
    Ooggetuigen van de oorlog

    Dagboeken uit frontstad Nijmegen: 'Dodelijk getroffen, enkele meters van de schuil­plaats'

    Eindelijk lijkt het uur van de bevrijding aangebroken. Op deze stralende ochtend van zondag de 17de september gaan de mensen naar de kerken. Sommige mannen aarzelen uit angst opgepakt te worden. Rond half elf beginnen gerichte bombardementen op Duitse stellingen. Aan het begin van de middag springen de Amerikaanse parachutisten boven Groesbeek uit de vliegtuigen. De Duitsers trekken zich terug in het centrum. De Nijmegenaren wachten gespannen af. Er heerst een gevoel van euforie.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen