Volledig scherm
© Dreamstime

Sterrenkijkavond gaat niet door wegens bewolking

GROESBEEK/NIJMEGEN - De sterrenkijkavond vanavond in Groesbeek is afgelast. Er is te veel bewolking om de vallende sterren te kunnen zien.

De afdeling Sterrenkunde van de Radboud Universiteit en de Nijmeegse ruimtevaart- en sterrenkundevereniging Saturnus zouden vanavond een waarneemavond houden op de camping Klein Amerika in Groesbeek om te kijken naar de meteorenzwerm perseïden. De organisatie hoopt dat de omstandigheden volgend jaar beter zijn.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Krasse wielerhelden
sjezen door de regio

    Krasse wielerhelden sjezen door de regio

    NIJMEGEN - Jan Janssen - de man die precies 50 jaar geleden de Tour de France won - nog eens voorbij zien flitsen? Of toekijken hoe Hennie Kuiper, oud-Olympisch én wereldkampioen, de pedalen geselt. Het kan, als je goed oplet, op dinsdag 11 september. Dan rijdt een clubje krasse wielerhelden een 80 kilometer lange rit door Nijmegen en omgeving. ,,Ze fietsen nog aardig door hoor", zegt Gerard Hutting uit Nijmegen, de man die de twintig bejaarde renners naar Nijmegen heeft gehaald.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen