Volledig scherm
© Joop Verstraaten

Straat in Groesbeek afgesloten na gaslek

GROESBEEK – De straat 1e Colonjes in Groesbeek is vrijdagmorgen afgesloten geweest voor het verkeer omdat tijdens weg werkzaamheden een gasleiding is geraakt. Het lek was zo groot, dat er door de aannemer groot alarm werd geslagen. 

De brandweer van Groesbeek en Ubbergen werd gealarmeerd maar later werd de oproep van Ubbergen ingetrokken. Toen de brandweer van Groesbeek ter plaatse kwam, borrelde het gas uit de grond. De brandweer heeft de lekkage provisorisch gedicht. Inmiddels hebben monteurs van Liander de schade hersteld.

Totdat de gasleiding was gerepareerd, hebben enkele woningen aan de 1 ste Colonjes het zonder gas moeten doen.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Molenhoeks Makkie: ‘geen makkie, wel heel mooi’

    Molenhoeks Makkie: ‘geen makkie, wel heel mooi’

    MOLENHOEK - Na een luid kanonschot - een verwijzing naar de 444-jarige herdenking van de Slag op de Mookerhei - startten zondagochtend zo’n 1250 lopers tussen 6 en 89 jaar hun cross over de hei. Vanaf de sfeervolle markt, met vendeliers, muzikanten en figuranten in kledij van weleer, ging het de stille Mokerschans op. ,,Een killer”, volgens initiatiefnemer Arthur Hofstad. ,,Het Makkie is dan ook niet bepaald een makkie, maar wel erg mooi.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen