Twee gewonde mannen op straat in Nijmegen gevonden, mogelijk steekpartij

NIJMEGEN - Twee gewonde mannen zijn in de nacht van woensdag op donderdag op straat gevonden in de Aldenhof 61e straat in Nijmegen. Mogelijk is er een steekpartij aan vooraf gegaan, aldus de politie.

De mannen werden rond 00.50 buiten gevonden. Eén van de twee is mogelijk slachtoffer geworden van een steekpartij. Beide mannen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft vannacht onderzoek gedaan in de straat. Dat onderzoek is inmiddels afgerond. De slachtoffers willen geen aangifte doen. Daarom deelt de politie geen verdere informatie over het incident. 

Volledig scherm
De politie heeft vannacht buurtonderzoek gedaan. © Persbureau Heitink
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Patiënte klaagt na ‘levensgevaarlijke’ spoedoperatie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    Patiënte klaagt na ‘levensge­vaar­lij­ke’ spoedopera­tie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    ZWOLLE/NIJMEGEN – De klacht van een patiënte uit Zwolle tegen tien hartspecialisten in het Radboudumc in Nijmegen hebben in drie onderdelen doel getroffen. Een chirurg in opleiding kreeg een waarschuwing van de medische tuchtrechter voor twee klachtonderdelen, omdat ze tekort was geschoten in de communicatie. Een cardioloog is de fout in gegaan bij een nachtelijk telefoontje, maar kreeg daarvoor geen maatregel opgelegd.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen