Twee gewonden nadat auto mogelijk door rood reed in Nijmegen

videoNIJMEGEN - Twee mensen zijn vannacht gewond geraakt bij een botsing in Nijmegen. Dit gebeurde mogelijk nadat één van hen door rood was gereden. Beide automobilisten zijn naar het ziekenhuis gebracht. 

 Het ongeluk gebeurde rond 02.45 uur op de kruising Hogelandseweg met de Lagelandseweg in Nijmegen. Na de botsing kwam de rode auto op zijn dak terecht. De grijze auto kwam tot stilstand tegen een lantaarnpaal. Beide bestuurders zijn naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van de verwondingen is niets bekend.

De politie heeft ter plaatse onderzoek verricht. 

Volledig scherm
Twee gewonden gevallen bij een ernstig ongeluk in Nijmegen © Roland Heitink/ Persbureau Heitink
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Door een babbeltruc verloor Ans (82) de sieraden van haar man: ‘Gelukkig blijven de herinneringen’
    PREMIUM

    Door een babbeltruc verloor Ans (82) de sieraden van haar man: ‘Gelukkig blijven de herinnerin­gen’

    NIJMEGEN - Ans Giesbers (82) uit Nijmegen is de hele week al van de kaart, vertelt ze. Twee getinte personen ‘van een jaar of twintig’ die zich voordeden als medewerkers van Liander, bestolen haar dinsdagmiddag in haar appartement van kostbare sieraden. Een horloge en twee ringen met diamanten waren, naast foto’s, de laatste tastbare herinneringen die ze had van haar man Henny. Hij overleed 46 jaar geleden.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen