Bart Kouwenberg heeft zijn eigen bedrijf B-Artphotography. Een uit de hand gelopen hobby, noemt hij het zelf. Met zijn fiets trekt hij door Nijmegen om op de mooiste plekken de stad in beeld te brengen.
Volledig scherm
Bart Kouwenberg heeft zijn eigen bedrijf B-Artphotography. Een uit de hand gelopen hobby, noemt hij het zelf. Met zijn fiets trekt hij door Nijmegen om op de mooiste plekken de stad in beeld te brengen. © Bart Kouwenberg

Vanaf de daken fotografeert Fotopiet de stad

NIJMEGEN - Als een echte Fotopiet balanceert Bart Kouwenberg met zijn camera bovenop het stadhuis. Het resultaat mag er wezen: een adembenemend beeld dat zorgt voor licht in de donkere dagen. 

  1. Pasta moet bomen in Nijmegen beschermen tegen al te gretige knaagbevers
    PREMIUM

    Pasta moet bomen in Nijmegen beschermen tegen al te gretige knaagbe­vers

    NIJMEGEN - Om bomen in Dukenburg en Lindenholt te beschermen tegen knagende bevers gaat de gemeente Nijmegen een nieuw middel toepassen. Bomen die al aangevreten zijn worden ingesmeerd met een pasta. Die pasta kan de bast van de boom beschermen en dient om bevers te weren. De pasta wordt ook gebruikt om al aangevreten bomen te redden en is vooral bedoeld voor plekken waar omvallende bomen mensen in gevaar zouden brengen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen