Volledig scherm
Vier auto's zijn vanmiddag op De Oversteek op elkaar gebotst. © Ginopress

Vier auto's botsen op elkaar op De Oversteek

NIJMEGEN - Op stadsbrug De Oversteek in Nijmegen zijn vrijdagmiddag vier personenwagens op elkaar gebotst. Het ongeval gebeurde rond 17.30 uur in de richting van Lent.

De voorste van de vier wagens, kwam een behoorlijk eind verderop tot stilstand. De schade aan de auto's was aanzienlijk, ze moesten alle vier worden afgesleept. 

Of bestuurders of inzittenden letsel hebben opgelopen, is niet bekend. Door de kop-staartbotsing is de rechterrijstrook enige tijd afgesloten geweest. Verkeer in de richting Lent is tijdelijk over de busbaan geleid. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Door een babbeltruc verloor Ans (82) de sieraden van haar man: ‘Gelukkig blijven de herinneringen’
    PREMIUM

    Door een babbeltruc verloor Ans (82) de sieraden van haar man: ‘Gelukkig blijven de herinnerin­gen’

    NIJMEGEN - Ans Giesbers (82) uit Nijmegen is de hele week al van de kaart, vertelt ze. Twee getinte personen ‘van een jaar of twintig’ die zich voordeden als medewerkers van Liander, bestolen haar dinsdagmiddag in haar appartement van kostbare sieraden. Een horloge en twee ringen met diamanten waren, naast foto’s, de laatste tastbare herinneringen die ze had van haar man Henny. Hij overleed 46 jaar geleden.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen