Volledig scherm
Vier auto's zijn vanmiddag op De Oversteek op elkaar gebotst. © Ginopress

Vier auto's botsen op elkaar op De Oversteek

NIJMEGEN - Op stadsbrug De Oversteek in Nijmegen zijn vrijdagmiddag vier personenwagens op elkaar gebotst. Het ongeval gebeurde rond 17.30 uur in de richting van Lent.

De voorste van de vier wagens, kwam een behoorlijk eind verderop tot stilstand. De schade aan de auto's was aanzienlijk, ze moesten alle vier worden afgesleept. 

Of bestuurders of inzittenden letsel hebben opgelopen, is niet bekend. Door de kop-staartbotsing is de rechterrijstrook enige tijd afgesloten geweest. Verkeer in de richting Lent is tijdelijk over de busbaan geleid. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Gebouw Kloostertuin Brakkenstein genomineerd voor Gouden Piramide

    Gebouw Klooster­tuin Brakken­stein genomi­neerd voor Gouden Piramide

    NIJMEGEN - De paters in het nieuwe gebouw in Brakkenstein zijn genomineerd voor de Gouden Piramide. Dit is een tweejaarlijkse rijksprijs voor bijzondere en inspirerende opdrachtgevers in de architectuur. De prijs bestaat uit een trofee, 75.000 euro en eeuwige roem, aldus de organisatie. De paters maken er kans op, omdat ze met hun nieuwe gebouw niet alleen onderdak bieden aan oudere broeders, maar ook voor mensen die een zorgappartement willen betrekken.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen