Volledig scherm
Doorkomst in Malden van de wandelaars op de vierde dag van de Vierdaagse. © Theo Peeters

Vierdaagse aanleiding voor drie dagen feest in Malden

MALDEN - Vandaag, morgen en vrijdag zorgt de stichting Malden in Motion weer voor drie dagen feest rond de Vierdaagse. Net als in 2017 staat het podium parallel aan de Rijksweg, tegen de kerk aan, en is het Kerkplein deels overdekt.

Vanavond begint het feest met De Heuse Heumense, met talent uit de gemeente Heumen. De avond -van 18.00 tot 23.00 uur - is bedoeld om mensen van alle leeftijden uit de vier Heumense dorpen samen te brengen. Morgen is er traditiegetrouw het Pleinfeest. Naast DJ Ricky Corony, Dansgroep Stream (de freestylers van DanceDepartment Malden) en coverband Noah treedt ook Het Feestteam op. De Rijksweg is vanaf ongeveer 18.00 uur afgesloten.

Vrijdag verzorgt Malden in Motion op het Kerkplein weer het Kinderdomein, waar van alles voor de jeugd te doen is. Er is een goochelaar, er staan springkussens en er ligt een skelterbaan.

Muziek

Op de laatste dag van de Vierdaagse trekt het wandellegioen over de Rijksweg door Malden richting Nijmegen. Daar is dan volop (live) muziek van onder andere het Amusements Orkest Malden, Bone Lazy en de Busband. De Rijksweg is tijdens het evenement feestelijk aangekleed.

Het Kerkplein in Malden is dit jaar tijdens de Vierdaagsefeesten Malden weer deels overdekt. Onder de overkapping staan stoelen en tafeltjes. Er zijn ook bier- en statafels, parasols en voldoende sanitaire voorzieningen, net als bars, een mobiele snackbar met ijs en er is koffie en thee.

Parkeren kan in de parkeergarage onder Maldensteijn of onder de Brede School, maar ook bij het winkelcentrum aan de overkant (oostkant) van de Rijksweg.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Nijmegen