Volledig scherm
PREMIUM
Het opbouwen voor de Vierdaagsefeesten 2018 in Nijmegen is in volle gang. © Paul Rapp

Vierdaagsefeesten nog op zoek naar zeker 150 man personeel

NIJMEGEN - Enkele dagen voor het begin van de Vierdaagsefeesten in Nijmegen zijn nog steeds veel horecabedrijven en de organisatoren naarstig op zoek naar personeel. ,,Er is een tekort aan alles’’, zegt directeur Teddy Vrijmoet van de Vierdaagsefeesten.

,,Horecamedewerkers, verkeersregelaars, beveiligers, crowd informers en collectanten voor de zonnepanelen’’, somt ze op. 

,,Ik kan zonder problemen 150 mensen kwijt. We zij nu alles aan het mobiliseren. We bellen vrienden en andere beveiligingsbedrijven.’’

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Door een babbeltruc verloor Ans (82) de sieraden van haar man: ‘Gelukkig blijven de herinneringen’
    PREMIUM

    Door een babbeltruc verloor Ans (82) de sieraden van haar man: ‘Gelukkig blijven de herinnerin­gen’

    NIJMEGEN - Ans Giesbers (82) uit Nijmegen is de hele week al van de kaart, vertelt ze. Twee getinte personen ‘van een jaar of twintig’ die zich voordeden als medewerkers van Liander, bestolen haar dinsdagmiddag in haar appartement van kostbare sieraden. Een horloge en twee ringen met diamanten waren, naast foto’s, de laatste tastbare herinneringen die ze had van haar man Henny. Hij overleed 46 jaar geleden.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen