'Vikingbloed' getest op station Nijmegen

NIJMEGEN - Nietsvermoedende reizigers konden vrijdag op het centraal station Nijmegen meedoen aan de test op 'vikingbloed'. Wie de loodzware vikinghamer op wist te tillen, kreeg kaarten voor de Strong Viking Run, die begin april bij de Berendonck in Wijchen gehouden wordt.

De promotie voor deze obstacle run was een initiatief van enkele studenten PR en Mediarelaties van Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Zij hadden de Strong Viking Run een half jaar als klant en de test op vikingbloed was de afsluitende opdracht. De studenten deelden een tiental gratis kaarten uit. 

Volledig scherm
Vikingtest op centraal station Nijmegen. © Bert Beelen
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. De hamvraag bij Nijmeegs vrachtwagenbedrijf: was er nu wiet of niet?

  De hamvraag bij Nijmeegs vrachtwa­gen­be­drijf: was er nu wiet of niet?

  NIJMEGEN - ,,Machteloos. Het is zó oneerlijk.’’ Nijmegenaar Wim Kersten zoekt naar de juiste woorden, vecht meermaals tegen zijn tranen. De dikke wallen onder zijn ogen verraden een gebrek aan substantiële nachtrust. Niet alleen heeft een brand zijn familiebedrijf Korendal Trucks vorige week volledig in de as gelegd, de politie heeft vier trailers die door het vuur waren gespaard, een dag later alsnog vernietigd. Reden: ze waren bestemd voor hennepkweek. Een politiewoordvoerder: ,,Dat onderzoeken we nu, maar alles wijst daarop.’’
 2. Burgemeester Bruls in Katowice op de bres voor stad als ‘aanjager aanpak klimaatverandering’
  PREMIUM

  Burgemees­ter Bruls in Katowice op de bres voor stad als ‘aanjager aanpak klimaatver­an­de­ring’

  NIJMEGEN - Steden moeten in Europa dé aanjagers worden bij de aanpak van klimaatverandering. Die boodschap verkondigde Nijmeegs burgemeester Hubert Bruls vanavond persoonlijk tijdens de wereldklimaattop in het Poolse Katowice. Hij deed dat voor vertegenwoordigers van de Europese Commissie en de Verenigde Naties. Deze ‘call for action’ lanceerde Nijmegen in november met 21 andere (voormalige) Groene Hoofdsteden.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen