Volledig scherm
De vrachtwagen in het weiland langs de A73. © SK-Media

Vrachtwagen belandt in weiland bij A73 en zorgt voor flinke vertraging

HEUMEN - Langs de A73 bij Heumen is een vrachtwagen door een nog onbekende reden in een weiland terechtgekomen. Het ongeluk zorgde voor flinke vertraging op de snelweg van Maasbracht naar Nijmegen.

De chauffeur is nagekeken door ambulancepersoneel. Hoe ernstig hij gewond is, is onduidelijk. Volgens een getuige was hij aanspreekbaar.

Vanwege het ongeluk is enige tijd maar één rijstrook van de A73 beschikbaar geweest voor verkeer. Dat zorgde vanaf omstreeks 14.00 uur voor een vertraging van ongeveer 45 minuten, meldt de ANWB.

De vrachtwagen had forse schade en moest worden weggesleept.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Run op winterse producten in de bouwmarkten: van strooizout tot sneeuwschuivers
    PREMIUM
    video

    Run op winterse producten in de bouwmark­ten: van strooizout tot sneeuw­schui­vers

    NIJMEGEN - In bouwmarkten is het deze dinsdag een komen en gaan van klanten. Van ruitontdooiers en sneeuwschuivers en van strooizout tot ruitenwisservloeistof; op veel winterse producten is door het winterweer een run ontstaan. ,,Mensen beseffen pas laat dat ze dat soort spullen nodig hebben. Dan kan het zijn dat het zo gebeurd is met de voorraden’’, zegt Theo van der Velden, die de spullen al veertig jaar verkoopt bij de Gamma in Nijmegen-West.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen