Volledig scherm
De uitgebrande vrachtwagen in Ubbergen. © Marcel Vink

Vrachtwagen brandt uit in Ubbergen

UBBERGEN – Op de Ubbergseweg in Ubbergen is in de nacht van donderdag op vrijdag een kleine vrachtwagen totaal uitgebrand. De auto werd even na 05.00 uur brandend aangetroffen op de Ubberseweg naast de Provincialeweg N325 op de grens van Ubbergen en Nijmegen. 

De brandweer van Nijmegen heeft niet meer kunnen voorkomen dat de wagen helemaal uitbrandde. De verbrande auto is met linten afgezet omdat de politie forensisch onderzoek wil verrichten naar de oorzaak van de brand. Ook zal worden onderzocht of de wagen drugsafval aan het vervoeren was. 

Door de brand is ook een stuk van de berm verloren gegaan.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Molenhoeks Makkie: ‘Geen makkie, wel heel mooi’

    Molenhoeks Makkie: ‘Geen makkie, wel heel mooi’

    MOLENHOEK - Na een luid kanonschot - een verwijzing naar de 444-jarige herdenking van de Slag op de Mookerhei - startten zondagochtend zo’n 1250 lopers tussen 6 en 89 jaar hun cross over de hei. Vanaf de sfeervolle markt, met vendeliers, muzikanten en figuranten in kledij van weleer, ging het de stille Mokerschans op. ,,Een killer”, volgens initiatiefnemer Arthur Hofstad. ,,Het Makkie is dan ook niet bepaald een makkie, maar wel erg mooi.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen