Volledig scherm
Op station Mook / Molenhoek heeft men nieuwe abri's geplaatst. Eerst stonder er meer maar nu staat er aan allebei de kanten nog maar eentje. © Theo Peeters

Vrachtwagen rijdt spoorbomen kapot in Molenhoek

MOLENHOEK - Een vrachtwagen heeft dinsdagochtend twee spoorbomen kapot gereden in Molenhoek. Een spoorboom ligt nog op het spoor.

Dit gebeurde rond 9.00 uur op de spoorwegovergang Lindenlaan - Bovensteweg. Op dit moment zijn medewerkers van ProRail onderweg om de schade te herstellen.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Actievoerders dumpen morgen overtollig plastic bij Albert Heijn in Nijmegen

    Actievoer­ders dumpen morgen overtollig plastic bij Albert Heijn in Nijmegen

    NIJMEGEN - ‘Laat het plastic van je boodschappen achter in de Albert Heijn.’ Die oproep doet Klimaat Actie Nijmegen. De actievoerders verzamelen zaterdag om 12.00 uur bij de Albert Heijn XL aan de Jacobslaan in Nijmegen. Tijdens de Plastic Attack gaan de actievoerders gelijktijdig boodschappen doen om vervolgens na het afrekenen zoveel mogelijk overtollig plastic verpakkingsmateriaal in de winkel achter te laten, legt Klimaat Actie Nijmegen in een persbericht uit.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen