De buurvrouw in Malden moest haar ‘afwijzing’ van verdachte Andrej. K. diep bezuren. Dagenlang werd haar gezin gestalkt.
Volledig scherm
PREMIUM
De buurvrouw in Malden moest haar ‘afwijzing’ van verdachte Andrej. K. diep bezuren. Dagenlang werd haar gezin gestalkt. © Getty Images

Vrouwen om seks vragen en spugen in gezicht van boa: Poolse horrorbuurman laat ‘spoor van overlast’ achter in Malden en Nijmegen

Dronken dreigen, stalken, schelden en beledigen. Voor zijn buurtgenoten in Malden ontpopte Andrej K. (55) zich begin dit jaar tot een ware horrorbuurman. Zijn buren waren bang voor hem. In de bus of in de winkel, overal waar de Pool kwam ontstond wel heisa.

0 reacties

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen