Een week geleden stroomde de Rotterdamse Coolsingel vol voor een protest tegen de coronamaatregelen. Dat ontaardde uiteindelijk in heftige rellen waarbij ook jongeren betrokken waren.
Volledig scherm
PREMIUM
Een week geleden stroomde de Rotterdamse Coolsingel vol voor een protest tegen de coronamaatregelen. Dat ontaardde uiteindelijk in heftige rellen waarbij ook jongeren betrokken waren. © ANP

Waarom Nijmeegse scholen waarschuwen voor rellen:
‘Voorkomen dat leerlingen in boel ellende belanden’

NIJMEGEN - ‘Wees alert op mogelijke betrokkenheid van uw kind bij rellen in Nijmegen komend weekend’. Duizenden middelbare-school-ouders uit de regio hebben deze week een brief met die strekking gekregen. Is dat ‘n goede waarschuwing of krijgen raddraaiers zo juist te veel aandacht?

0 reacties

  1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen