Voorzitter Hubert Bruls van het Veiligheidsberaad en tevens burgemeester van Nijmegen staat de pers te woord na afloop van het Veiligheidsberaad.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorzitter Hubert Bruls van het Veiligheidsberaad en tevens burgemeester van Nijmegen staat de pers te woord na afloop van het Veiligheidsberaad. © ANP

‘Walgelijk en onacceptabel’: wethouders protesteren tegen afbeelding burgemeester Bruls op demonstratieposter

NIJMEGEN - ‘Walgelijk en onacceptabel’, vinden de Nijmeegse wethouders. Aanleiding is een poster die oproept tot een demonstratie in Nijmegen waarbij burgemeester Hubert Bruls persoonlijk op de korrel wordt genomen. De organisatie Nederland in Verzet  beeldt hem af met een varkenskop en benoemt hem als winnaar van de Anton Mussertprijs.

2 reacties

 • Katootje Groenewoud

  1 jaar geleden
  Tja je ken natuurlijk niet van de een zeggen dat ie te ver gaat als tie vergelijkt met de holocaust en dan zelf holocaust achtige uitspraken doen en daar geen commentaar op verwachten..... Geen idee of dat dan kortzichtig, dom of naïef is. Misschien moet ik maar aangifte doen tegen dhr bruls van discriminatie. Voel me geïntimideerd en gediscrimineerd door zijn uitspraken.
 • Cécile van Vlijmen

  1 jaar geleden
  Hoop dat de burgemeester en wethouders aangifte gaan doen en dat deze lui opgepakt worden en vervolgd . Nu doorpakken alsjeblieft.
 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen