Het pand aan de Rijksweg 37 in Mook is door de gemeente aangekocht. Dit is het pand waar een voormalige club gevestigd was en ook dienst heeft gedaan als woning voor seizoenarbeiders.
Volledig scherm
PREMIUM
Het pand aan de Rijksweg 37 in Mook is door de gemeente aangekocht. Dit is het pand waar een voormalige club gevestigd was en ook dienst heeft gedaan als woning voor seizoenarbeiders. © Theo Peeters

Wat gaat er gebeuren met pand waar eerder een sekshuis en Polenpension zat?

MOOK - Het voormalige sekshuis en Polenpension bij het spoorviaduct in Mook komt in handen van de gemeente. Mogelijk wordt het een opvangadres voor gezinnen in crisis of zogenoemde statushouders. Mook en Middelaar houdt alle opties voor gebruik open.

0 reacties

 1. Burgemeester Bruls beëindigt te drukke campagnebijeenkomst van Baudet in Nijmegen, bekeuringen voor uitdelen flyers
  PREMIUM
  UPDATE

  Burgemees­ter Bruls beëindigt te drukke campagne­bij­een­komst van Baudet in Nijmegen, bekeurin­gen voor uitdelen flyers

  De politie heeft zondagochtend verschillende mensen op de bon geslingerd bij een campagnebijeenkomst van Forum voor Democratie met Thierry Baudet op Kelfkensbos in Nijmegen. De bekeuringen werden uitgedeeld aan mensen die op minder dan 1,5 meter afstand flyers uitdeelden. Toen het te druk werd op het plein, besloot burgemeester Hubert Bruls om de campagnebijeenkomst voortijdig te laten eindigen.
 2. Dringend meer onderzoek nodig naar transgenderzorg aan jongeren: ‘Waar komt de grote stroom kinderen vandaan?’
  PREMIUM

  Dringend meer onderzoek nodig naar transgen­der­zorg aan jongeren: ‘Waar komt de grote stroom kinderen vandaan?’

  Er is dringend meer onderzoek nodig naar geslachtsveranderingen bij jongeren onder de 18 jaar. Artsen die transgenderzorg verlenen in Nijmegen en Amsterdam zeggen te weinig te weten over de doelgroep en de effecten op de lange termijn. Ondertussen voelen zij zich onder druk gezet door de lange wachtlijsten. ,,Alle onderzoeken die er zijn, komen van onszelf.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Rutte hard aangepakt bij RTL-debat, uitgemaakt voor leugenaar
  Play

  Rutte hard aangepakt bij RTL-de­bat, uitgemaakt voor leugenaar

 2. Van dichtbij: 363 migranten van Middellandse Zee gered
  Play

  Van dichtbij: 363 migranten van Middelland­se Zee gered