In modezaak WE aan de Burchtstraat in Nijmegen was mogelijk een lek in een gasleiding ontstaan. De winkel is tijdelijk ontruimd geweest en een deel van de straat was op het moment van de foto afgesloten.
Volledig scherm
In modezaak WE aan de Burchtstraat in Nijmegen was mogelijk een lek in een gasleiding ontstaan. De winkel is tijdelijk ontruimd geweest en een deel van de straat was op het moment van de foto afgesloten. © DG

WE in centrum Nijmegen ontruimd om gaslek, winkel inmiddels weer open

NIJMEGEN - Modezaak WE aan de Burchtstraat in Nijmegen is vrijdagmiddag enige tijd ontruimd geweest omdat er door een defecte drukregelaar gas ontsnapte. Ook werd een deel van de Burchtstraat afgezet. De winkel is inmiddels weer open.

  1. Half miljoen extra maar Nijmeegse schouwburg houdt grote zorgen

    Half miljoen extra maar Nijmeegse schouwburg houdt grote zorgen

    NIJMEGEN - Een half miljoen euro per jaar erbij. De Stadsschouwburg en de Vereeniging krijgen de komende vier jaar jaarlijks 2,7 miljoen subsidie. ,,Dat is een enorme vooruitgang”, zegt directeur Eva Middelhoff. ,,Ik ben hier heel blij mee. In 2019 en 2020 hebben we die 5 ton extra al gekregen, maar nu is het dus een vast bedrag geworden.” Toch zijn er ook zorgen vanwege de slechte staat van de schouwburg en de inkomstenderving vanwege corona.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen