Volledig scherm
Burgemeester Hubert Bruls © Paul Rapp

Wie wil chauffeur van burgemeester Bruls worden?

NIJMEGEN - Burgemeester Hubert Bruls is op zoek naar een nieuwe vaste chauffeur.  Binnenkort start de sollicitatieprocedure die over twee maanden afgerond moet zijn. De chauffeur moet enkele specifieke vakdiploma's op zak hebben en een bewijs van goed gedrag inleveren. 

In het najaar van 2017 ging Jos Frentz met pensioen, die door de jaren heen de vaste chauffeur van opeenvolgende burgemeesters van Nijmegen. Zo werkte hij voor Ien Dales, Ed d'Hondt, Guusje ter Horst, Thom de Graaf en Hubert Bruls. Sinds het vertrek van Frentz heeft de gemeente een contract met een bedrijf dat er voor zorgt dat er altijd een chauffeur voor Bruls beschikbaar is. Maar de burgemeester wil weer een vaste chauffeur. 

 De chauffeur van de burgemeester is een solist en intern is er geen geschikte kandidaat te vinden. Ook bij vakantie of ziekte is er geen vervanger 'in huis'. Er is bewust gekozen om de nieuwe medewerker niet als ambtenaar in dienst te nemen.

Op de website WerkeninGelderland, waar overheden hun vacatures plaatsen, verschijnt binnenkort een advertentie. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Nijmegen