Volledig scherm
Marcel Arentz in zijn wijnbar ‘Wijn bij Arentz’. © Bert Beelen

‘Wijn bij Arentz’ uit Nijmegen is ‘Wijnbar van het jaar 2020’

NIJMEGEN - ‘Wijn bij Arentz’ van Marcel Arentz is uitgeroepen tot ‘Wijnbar van het jaar 2020’.  Grootspraak - de gids voor wijnliefhebbers uitgegeven door Perswijn - kent de titel toe aan de Nijmeegse wijnbar. 

Dat is snel gegaan, want de wijnbar aan de Hertogstraat ging pas in oktober vorig jaar open.

‘We willen binnen drie jaar de beste wijnbar worden,’ zei eigenaar Marcel Arentz bij de opening tegen de medewerkers Bauke Kemperman en Lisanne Berendsen van de nieuwe wijnbar. Die zit pal naast de wijnwinkel waar Arentz 22 jaar geleden mee begon. Dat de wijnbar na een jaar al is uitgeroepen tot ‘Wijnbar van het jaar 2020’, komt voor hem dan ook als een aangename verrassing.

Wat is het geheim? 

Het geheim? ,,Goede mensen, goede producten, goede wijnen, álles moet kloppen,” zegt Arentz. 

Grootspraak over de Nijmeegse wijnbar: ‘Wijn bij Arentz in Nijmegen, een wijnbar naar ons hart: De essentie van een goede wijnbar: keuze uit veel verschillende wijnen, voor aantrekkelijke prijzen. De bediening is ter zake kundig, kan over elke wijn een verhaal vertellen, geeft goed advies en is vlot en vriendelijk’.

 ‘Wijn bij Arentz’ heeft ruim 25 huiswijnen per glas. Op de kaart staan nog eens ruim 500 wijnen die per fles te bestellen zijn. 

Volledig scherm
Medewerkers Bauke Kemperman (r) en Lisanne Berendsen van wijnbar 'Wijn bij Arentz' in Nijmegen. © Eigen foto
  1. Nijmeegse kleptomaan krijgt ‘allerlaatste kans’ om dwang te bedwingen
    PREMIUM
    Bij de politierechter

    Nijmeegse kleptomaan krijgt ‘allerlaat­ste kans’ om dwang te bedwingen

    Meneer S. (53) komt zuchtend binnen. Hij spreekt met verslagen stem en buigt regelmatig het hoofd want liever zou hij onzichtbaar zijn. Het enige frivole aan hem is de modieuze zonnebril op zijn haardos, maar verder zit er een man die zich diep schaamt na de zoveelste miskleun. En dat is steeds dezelfde: winkeldiefstal. Dit keer pikte hij op 8 september bij Albert Heijn in de wijk Meijhorst een paar handdoeken.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen