Van Summeren aan de Hoogstraat in Overasselt ligt al jaren met de gemeente Heumen overhoop over het uitstallen van zijn verkoopwaar op de stoep. Deze foto dateert uit maart 2019.
Volledig scherm
PREMIUM
Van Summeren aan de Hoogstraat in Overasselt ligt al jaren met de gemeente Heumen overhoop over het uitstallen van zijn verkoopwaar op de stoep. Deze foto dateert uit maart 2019. © Google Streetview

Winkelier die plantenkarren verkeerd op de stoep zette moet dwangsom aan gemeente betalen

DEN HAAG / OVERASSELT - De Overasseltse groenten- en plantenwinkelier Marco van Summeren moet de gemeente Heumen een dwangsom van 2250 euro betalen omdat hij de uitstallingsregels op de stoep voor zijn winkel aan zijn laars lapte. Dit bepaalde de Raad van State vrijdag.

0 reacties

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  20

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Hamilton wint na spannende strijd: 'Heb ervoor moeten knokken'
  Play

  Hamilton wint na spannende strijd: 'Heb ervoor moeten knokken'

 2. Van Basten over Klassieker: 'Als dit het niveau is, hebben we een groot probleem'
  Play

  Van Basten over Klassieker: 'Als dit het niveau is, hebben we een groot probleem'