De woonboot van Hans Westgeest staat op de helling. En zijn leven ook. Door plotseling veranderd weer en waterstand kan zijn schip niet meer teruggesleept worden van de werf in Millingen naar de ligplaats bij Ooij. Noodgewongen slapen hij en zijn vrouw in een schuurtje.
Volledig scherm
PREMIUM
De woonboot van Hans Westgeest staat op de helling. En zijn leven ook. Door plotseling veranderd weer en waterstand kan zijn schip niet meer teruggesleept worden van de werf in Millingen naar de ligplaats bij Ooij. Noodgewongen slapen hij en zijn vrouw in een schuurtje. © Theo Peeters

Woonbootman Hans (63) gevangen door het dalende water: ‘We slapen in een schuurtje, wie helpt ons?’

NIJMEGEN/OOIJ/MILLINGEN - Door hoogwater en brute pech ligt het schip van Hans Westgeest en Ina Rood gevangen op de scheepswerf in Millingen. Noodgedwongen slapen ze in een schuurtje. Kunnen ze ooit terug naar hun vaste stek? 

0 reacties

 1. Plantenman Marco woest na dwangsom om karren die verkeerd staan: ‘Hoe diep kan de gemeente zinken?’
  PREMIUM

  Plantenman Marco woest na dwangsom om karren die verkeerd staan: ‘Hoe diep kan de gemeente zinken?’

  HEUMEN - ,,Dit gaat alle perken te buiten. De menselijke maat is helemaal weg.” Geëmotioneerd en boos gaat groenten- en plantenwinkelier Marco van Summeren uit Overasselt tekeer tegen de gemeente Heumen. Daar moet hij van de Raad van State een dwangsom van 5000 euro aan betalen, omdat hij zich niet heeft gehouden aan de uitstallingsregels op de stoep voor zijn winkel aan de Hoogstraat.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Strandpaviljoenhouders Scheveningen: 'Laat maar komen!'
  Play

  Strandpa­vil­joen­hou­ders Schevenin­gen: 'Laat maar komen!'

 2. Dit was Nederland: dinsdag 20 april
  Play

  Dit was Nederland: dinsdag 20 april