Zangeres Wende treedt op bij Festival op 't Eiland

NIJMEGEN - Zangeres Wende komt zondagavond naar Festival op 't Eiland, aan de oevers van de Waal bij Nijmegen-Lent. Daar geeft ze een voorproefje van haar komende clubtour. Het gratis toegankelijke concert begint om 20.00 uur en duurt ongeveer een halfuur.

Wende is zowel singer/songwriter, theatermaakster, chansonnière, actrice, performer en producer. Met haar eigenzinnige geluid laat ze zich niet in hokjes plaatsen; ze zorgt geregeld voor uitdagende, grensverleggende projecten. De verkoop van kaarten voor de clubtour die ze in het najaar geeft, gaat hard. In november staat ze in een uitverkocht Doornroosje.

Wie het concert van Wende wil bezoeken, moet er rekening mee houden dat de Snelbinder tussen 20.00 en 23.30 uur is afgesloten vanwege het vuurwerk.

Volledig scherm
Wende treedt op bij Festival op 't Eiland. © Robin de Puy
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Een flinke tik op de vingers voor vuurwerk, en dan is John niet meer zo cool
    PREMIUM
    De politierechter

    Een flinke tik op de vingers voor vuurwerk, en dan is John niet meer zo cool

    John (23) is een uit de kluiten gewassen jongen die energiek de rechtszaal binnenkomt, alsof hij even een futiel dingetje moet regelen. Maar in de aanklacht gaat het om een misdrijf waarop hoge straffen staan: eind 2017 is hij betrapt op het bezit van illegaal vuurwerk: 98 knallers, met schilderachtige namen als Super Cobra 6, Titanium Salute en niet te vergeten de befaamde Gorilla Bomb - niet te verwarren met de gelijknamige marihuanasoort die ook explosief schijnt te zijn.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen