Zwaar ongeluk met gewonden in Molenhoek: Rijksweg afgesloten

Update | VideoMOLENHOEK - Op de Rijksweg in Molenhoek zijn dinsdagmiddag twee personenauto’s frontaal op elkaar gebotst. Twee slachtoffers zijn met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. 

Een van de inzittenden is met spoed overgebracht en heeft onbekend letsel opgelopen. De bestuurster van de zwarte auto liep lichtere verwondingen op en is ook naar het ziekenhuis vervoerd. Eén van de inzittenden zat mogelijk een tijdlang bekneld.

Door onbekende oorzaak begon één van de voertuigen te slingeren. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, zijn massaal uitgerukt. De weg is vanwege het ongeluk afgesloten. Vanwege onderzoek van de politie blijft de weg tussen Mook en Molenhoek voorlopig dicht. 

Volledig scherm
De Rijksweg in Molenhoek is afgesloten vanwege een zwaar ongeluk. © SK-Media
  1. Nijmeegse kleptomaan krijgt ‘allerlaatste kans’ om dwang te bedwingen
    PREMIUM
    Bij de politierechter

    Nijmeegse kleptomaan krijgt ‘allerlaat­ste kans’ om dwang te bedwingen

    Meneer S. (53) komt zuchtend binnen. Hij spreekt met verslagen stem en buigt regelmatig het hoofd want liever zou hij onzichtbaar zijn. Het enige frivole aan hem is de modieuze zonnebril op zijn haardos, maar verder zit er een man die zich diep schaamt na de zoveelste miskleun. En dat is steeds dezelfde: winkeldiefstal. Dit keer pikte hij op 8 september bij Albert Heijn in de wijk Meijhorst een paar handdoeken.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen