Volledig scherm
© KRO-NCRV

Philip Freriks en Maarten van Rossem komen met online pubquiz De Slimste Mens

Kijkcijferhit De Slimste Mens is maandag terug met een eenmalige onlinepubquiz. Dat heeft KRO-NCRV bekendgemaakt.

 1. Premier Rutte praat voor het eerst over coronacrisis: Steken laten vallen in heftige periode
  video

  Premier Rutte praat voor het eerst over coronacri­sis: Steken laten vallen in heftige periode

  Minister-president Rutte keek gisteravond in een extra uitzending van talkshow Op1 terug op de coronacrisis. Het afgelopen halfjaar was ‘het heftigste’ uit zijn carrière, zei Rutte in het interview. Een zware periode voor de premier, zowel qua werk als persoonlijk. ‘Een eervolle en bijzondere rol.’ Rutte geeft toe dat het kabinet ‘steken heeft laten vallen’ en lessen heeft geleerd.
 2. LIVE | 80 miljonairs: Belast ons, belast ons, belast ons!, India meldt 28.000 besmettingen in één dag

  LIVE | 80 miljonairs: Belast ons, belast ons, belast ons!, India meldt 28.000 besmettin­gen in één dag

  India meldt vandaag een nieuwe record aan besmettingen. Het afgelopen etmaal werd bij ruim 28.000 Indiërs het coronavirus vastgesteld. Het land heeft alleen de VS en Brazilië nog voor zich wat betreft het aantal infecties. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft opnieuw een recordaantal nieuwe besmettingen met het coronavirus gemeld. In 24 uur tijd werden wereldwijd 230.370 nieuwe gevallen geregistreerd. Ook vandaag houden we je op de hoogte met ons virusblog. De afgelopen dagen lees je hier terug.
 3. Bettine spoort hacker op die bestelt met haar Bol-account: 'Oerstom, ik doe dit nooit weer'
  PREMIUM
  video

  Bettine spoort hacker op die bestelt met haar Bol-ac­count: 'Oerstom, ik doe dit nooit weer'

  Klanten van webwinkels ontdekken steeds vaker dat hun account is gehackt, blijkt uit cijfers van de Fraudehelpdesk. Dit jaar kwamen daar al 625 meldingen van gedupeerde consumenten binnen, terwijl de teller in 2019 op 216 bleef steken. Ook verslaggever Bettine Winters werd dit jaar gehackt. Dat lijkt onschuldig, maar het voelt verdomd ongemakkelijk. Alsof er is ingebroken. Een zoektocht naar de hacker brengt haar oog in oog met zijn moeder.