Rob Dekay was de Mol.
Volledig scherm
PREMIUM
Rob Dekay was de Mol. © AVROTROS

Rob Dekay: Het ererondje van De Mol door Nederland bleef uit

BN'er@homeNederland zit voorlopig vooral thuis en veel BN’ers dus ook. Wat lezen, luisteren of kijken zij om de dag door te komen? Vandaag geeft zanger en ‘de Mol’ Rob Dekay (33) zijn aanrader(-s).

Het is precies twee maanden geleden dat je bekendmaakte dat je de saboteur was in Wie is de Mol?. Toen kwam het coronavirus om de hoek kijken.
Tja, toen zaten we met tien man aan tafel. Vlak daarna ging alles op slot. ‘De Mol’ had voor mij vier hoofdstukken: de voorbereiding, uitvoering, uitzendingen en het ererondje. Die laatste zat er niet in. Dat was toch gek, want je houdt rekening met de nasleep van een van de best bekeken programma's van Nederland. Maar de reden waarom de spotlights uitbleven is natuurlijk treurig, dus laten we het vooral niet over mij maken.

  1. Sporten op het dak van het WKZ: Epke Zonderland zet zich in voor zieke kinderen
    PREMIUM

    Sporten op het dak van het WKZ: Epke Zonderland zet zich in voor zieke kinderen

    Kinderen die bewegen, dat lijkt vanzelfsprekend. Maar voor een kind dat bijvoorbeeld chronisch ziek is of een beperking heeft, is dat het niet. Om kinderen die in het Wilhemina Kinderziekenhuis liggen óók te laten bewegen, lanceerde Epke Zonderland daar een speciale nijntjeknuffel. De opbrengsten van de knuffel moeten de beweeglessen gaan bekostigen. Én hij gaf een sportles aan een paar kinderen die niet ziek zijn. Dat viel in de smaak: „Het is gewoon leuk om zo’n les te krijgen van Epke.”